Hur mycket kostar endagslinser?

Endagslinser, eller dagslinser som de också kallas, är ett väldigt smidigt alternativ. Du sätter in dem på morgonen eller när du behöver dem och kastar dem när du är färdig. De kräver minimal skötsel och finns i alla olika former och styrkor. Men vad kostar egentligen endagslinser om du beställer dem på nätet? En sak är säker och det är att det kan variera väldigt mycket mellan olika butiker. Normalt får du räkna med mellan 150 kronor upp till 300 kronor för en förpackning med 30 stycken. I vissa förpackningar får du med en dag extra vilket kan vara bra, till exempel om en lins går sönder när du ska sätta in den. I övrigt så skiljer det också väldigt mycket mellan olika tillverkare, vilket kan vara bra att vara medveten om.

Så beställer du endagslinser

Det enklaste är som sagt att beställa direkt på nätet. Många webbutiker ger dig möjligheten att betala direkt med kort eller ta på faktura. Det kan även finnas sajter som använder lite mer ovanliga betalningsmetoder som e-plånböcker eller kryptovaluta. Därför kan det vara bra att också läsa på om hur du kan investera i kryptovaluta ifall det intresserar dig.

När du ska beställa linser är det bara att välja vilken styrka och vilket märke du vill ha och lägga produkten i varukorgen. Du kan oftast välja ett paket med till exempel 90 linser så du slipper beställa lika ofta. Var noga med att se till att du får linser med rätt styrka och som är anpassade efter ditt synfel. Om du går runt med fel linser kan ditt öga ta skada. När din beställning är klar behöver du bara logga in på sajten och betala i kassan eller ta på faktura. Hos många sajter går det även att beställa som gäst så du slipper skapa inloggningsdetaljer.